Loading

Miért részesítik előnyben a GRP-tavakat a RAS-rendszerek számára?

Napjainkban hihetetlenül megnőtt a RAS-rendszerek száma az akvakultúra-ágazatban. Számos 
különböző anyagot és módszert kipróbáltak már a halgazdaságok növekedési tartályainak szükségességére, de egyik sem volt olyan eredményes, mint a GRP-ből készült tartályok. Mivel a GRP, mint alapanyag, strapabíró.
ellenáll az időjárás viszontagságainak és a hőmérséklet-ingadozásoknak, a RAS halgazdaságok halgazdálkodói a világ minden tájáról egyetértenek vele. A GRP-medencékben és -tavakban történő akvakultúra-tenyésztés történhet édes vagy sós vízzel.
A VASG halastavak különböző színválasztékkal felelnek meg az ügyfelek igényeinek. A leggyakoribb tónusok a tavakon a kék és a zöld. Mi lenne a tiéd? Csak küldje el nekünk a RAL kódot...
A halastavak alsó illesztéseinél speciálisan kifejlesztett sima lejtésnek köszönhetően megakadályozzuk a halak szennyeződésének felhalmozódását a sarkokban, és könnyű tisztítást biztosítunk.
Mi, mint VASG kompozit, a legjobb minőségű szolgáltatást kívánjuk nyújtani a halgazdaságoknak. Többéves tapasztalattal állunk készen az új projektekre, hiszen különböző területeken és éghajlati viszonyok között, Svájctól az Egyesült Királyságig, Németországtól Szaúd-Arábiáig különböző igényekre reagálunk.